Whisky Time   |   magazin online - cognac, gin, digestiv, cocktail, cidru, tequila, absinth ..   |   Liqueur STORE   |   Optimal info 16.07.2018

Descarca GRATUIT aplicatia si beneficiaza de 5% discount la toate comenzile!
Detalii locatii
Categorii
fundal lateral
 
Promotii
caseta_imagine
fundal lateral
 
Calculator bautura

Numarul de invitati este

fundal lateral
 
Recomandari
fundal lateral
 
I   
Beneficiaza de cardul Whisky Time si vei cumpara mai ieftin orice produs din magazine                                                       Pentru informatii suplimentare si pentru a intra in posesia cardului contactati-ne la: 0763.030.311 comenzi@whiskytime.ro WhiskyTime.ro                                                       It`s your Time WhiskyTime                                                        YOU all time ..                                                      

Bamboo, Bellagio, Bellucci, Cafeneaua Actorilor, Terminus, Twice, Barocco, Expirat, The Office, Fratelli, Revenge, Rooms, Kult Kazeboo, Kristal, Armada Club, B52 The Club, Salsa, Babylon, Chicago, Queens, Vanity, Barletto, Club 99, Club A, Club Fabrica, Maxx, Maya, Coyote, Player, Suburbia, Deja Vu, Temple, Gaia, Piranha, Le Gaga, Turabo, Planter's, Obsession, Princess, Tribute ..

 

..continuam prin excelenta

19-01-2012

Identitate.

.. sentimentul de continuitate, acel deja vu primar si fidel.


Brasov
Identificarea cauza - efect, materializata implicit prin acelasi motto "No fee, no deal, just price".

01.12.2011
Alaturi de tine, pentru cea ce ai sperat, crezut si, de ce nu, dorinta si implinire.
Odata cu tine, regasim suportul moral de a merge mai departe.
Asadar, primeste si daruieste.


O zi excelenta ..

 

01-12-2011

Reinventare. 

Precum stiti astazi implinim doi ani de la deschiderea primului Liqueur Store - Whisky Time.

 

Asadar, START JOC
Avem premii nenumarate pentru toti ..
Pentru detalii nu ezitati sa vizitati www.whiskytime.ro


 

Identificare. 

Despre succesele de casa cu bugete restranse, avem onoarea sa purtam dialogul motivational al feeling-ului in afaceri.

 

"Construim echipa, imagine si business. Analiza pe caz si starea de veghe ramane sa aduca certitudinea eforturilor. Sentimentul de bine te defineste atunci cand cresti si recunosti meritele tuturor. Multumim." Dl.Romascu, General Manager

 

Despre cauza si efect, cultura organizationala, satisfactia clientului si impactul la retele eLiqueur Store, acum este cazul sa discutam ...

 

O zi excelenta ..

 

15-09-2011

Istoric

Stiinta distilarii a aparut probabil în jur de 800 î.Ch în Asia, desi exista dovezi ca ar fi cu cel putin un mileniu mai vârstnica.
Initial, alambicul era folosit mai ales pentru producerea de parfumuri, doar chinezii încercând sa extraga alcool din orez.
În Europa, distilarea a ajuns odata cu maurii, de la care a învatat Sfântul Patrick noua arta.
Prin anul 432, sfintia sa ajunge în Irlanda, unde le arata celtilor cum sa faca apa vietii - Uisce Beatha în limba locului.
Prin meandrele foneticii, Uisce a devenit usky si în final, spre bucuria noastr -whisky.


La început, distilarea se înfaptuia mai ales în mânastiri, unde extractele alcoolice erau folosite în scopuri medicinale.
De altfel, datorita unui calugar avem prima mentionare a whisky-ului în actele vremii – astfel, în documentele de la Exchequer din 1494, se spune ca asezarea i-a dat fratelui John Cor suficient malt cât sa produca 1500 de sticle de “Uisge”.
Mirenii au aflat despre distilarea whisky-ului din pricina regelui Henry al-VIII-lea, care a închis mânastirile între 1536 si 1541.
Nevoiti sa plece în lume, calugarii au început sa-si câstige existenta producând alcool.


Whisky-ul a devenit rapid popular, desi licoarea nu avea nimic de-a face cu cea pe care o savuram noi azi.
Fiind baut neînvechit, whisky-ul renascentist era grosolan si periculos de tare.
Abia când cineva a fost suficient de însetat încât sa  bea o sticla uitata câtiva ani “într-un colt pe etajera” au înteles vechii scotieni cum sta treaba cu învechirea whisky-ului.


Când englezii au venit s-o faca pe regii prin Scotia, prima data  au crescut taxele pe whisky.
Asadar, dupa aparitia Legii Maltului în 1725, majoritatea distileriilor scotiene au intrat în ilegalitate.
Asa a aparut nobila profesie de contrabandist, practicata cu mândrie pâna si de preoti, care ascundeau whisky-ul în altar sau în cosciuge, astfel, desi englezii confiscau 14 000 de alambicuri-pirat pe an, mai mult de jumatate din productia de whisky scotian era “la negru”.
Lucrurile au reintrat în normal în 1823, când Actul Accizei acorda dreptul de a distila whisky oricui platea o licenta de zece lire si o taxa fixa pentru fiecare galon de licoare. Rapid, contrabandistii au disparut, iar scotienii s-au  pus cu  adevarat pe treaba.


Reinventarea

Printre alte doua evenimente care au pus cu adevarat whisky-ul la locul bine-meritat, amintim mai întâi de Aeneas Coffey care a inventat în 1831 o noua metoda de distilare prin care se putea produce whisky mai rapid si mai ieftin.
Alambicul Coffey putea extrage alcool si din alte cereale, nu doar din maltul de orz, ca metoda straveche. Noul whisky putea fi acum produs mai usor si în cantitati mult mai mari, dar era inferior whisky-ului de malt, având o aroma mai slaba.
Irlandezii au refuzat noua inventie si au ramas fideli malt-ului traditional.
Însa un scotian, Andrew Usher, a profitat de abundenta de whisky à la Coffey si a turnat în el licoarea clasica, mai plina de caracter, inventând blended whisky - cupajul de whisky.
Succesul a fost imediat, combinatia fiind pe gustul mult mai multor amatori.
Curând, productia de whisky scotian a depasit-o cu mult pe cea a irlandezilor.
Iar acest lucru s-a întâmplat odata cu al doilea eveniment care a schimbat destinul whisky-ului.
În 1880, o epidemie de Philoxera a distrus  toate viile din Franta, exterminând practic industria coniacului.
Whisky-ul  i-a luat rapid locul si a devenit în timp una dintre cele mai savurate tarii din lume.

O zi excelenta ...

04-09-2011
Social
Facebook Twitter In Key people
 
Noutati
WHISKY Time Co. presence ..
Bamboo, Bellagio, Bellucci, Cafeneaua Actorilor, Terminus, Twice, Barocco, Expirat, The Office, Frat...
19-01-2012 citeste mai mult
Punct si de la capat, Brasov ..
Identitate. .. sentimentul de continuitate, acel deja vu primar si fidel. Brasov Identifica...
01-12-2011 citeste mai mult
Doi ani alturi de tine ..
Reinventare.  Precum stiti astazi implinim doi ani de la deschiderea primului Liqueur Store...
15-09-2011 citeste mai mult
Despre bauturi distilate ...
Istoric Stiinta distilarii a aparut probabil în jur de 800 î.Ch în Asia, desi e...
04-09-2011 citeste mai mult
fundal lateral
 
Newsletter
Abonat prin e.mail
fundal lateral
 
|   Termeni si conditii  | Newsletter  | ANPC  | Confidentialitate  | Legislatie  | Plata  | Transport  |